Psykologerne på Torvet

KURSER

FØDSELS - OG FAMILIEFORBEREDELSE


Et kursus, der giver konkrete teknikker til brug under fødslen. redskaber til at styrke båndet mellem mor og partner, både før og efter fødslen, og at tilbyde et trygt rum til at dele de sorger og glæder , der følger med i denne nye livsfase - med kyndig rådgivning fra en psykologer, en jordemoder og en yogalærer. 

STYRK DIT SELVVÆRD


Kurset henvender sig til dig, der har tendens til at være meget selvkritisk, blive usikker og tvivle på, om du er god nok. Du er måske tynget af tanker som ”ingen kan elske mig”, ”jeg er ikke lige så god som andre”, ”jeg er kedelig” og ”jeg duer ikke til noget”.

KOM VIDERE EFTER SKILSMISSEN


En skilsmisse er en vanskelig situation for såvel de voksne som for deres børn. De voksne befinder sig ofte i en krise, hvor sorg og smerte fylder, og mister for en stund kontrollen over deres liv.


MINDFULNESS


Mindfulness handler om at være til stede – at være nærværende. At være nærværende fra det ene øjeblik til det næste synes på en gang at være en enkel og naturlig del af at eksistere, men samtidig er det en tilstand som konstant forvirres/forstyrres af tankerprocesser.

GRUPPEFORLØB FOR BØRN OG UNGE MED ANGST


Angst og stressrelateret angst er et af tidens største psykiske udfordringer for børn og unge.

Når dit barn er ramt af angst, er hele familien ramt og hverdagen risikerer at blive fyldt med konflikter med barnet.