Psykologerne på Torvet

STYRK DIT SELVVÆRD

KURSUS

Destruktive tanker er ofte forbundet med følelser af tristhed, modløshed, utilstrækkelighed, skam, skyld og tomhed. Og måske bruger du din energi på konstant at tilfredsstille mennesker omkring dig, indtager en offerrolle, eller melder dig ud af fællesskabet og føler dig ensom?

 

Selvværd handler om en grundlæggende tro på at jeg er god nok, som jeg er.


Selvværd er ikke det samme som selvtillid, idet sidstnævnte mere handler om, at man ved man er god til noget og kan præstere. Man kan derfor godt optræde med selvtillid udadtil og opnå gode resultater, selv om man inderst inde ikke føler man er noget værd.


Gennem gruppeforløbet ”Styrk dit selvværd” kan du:

  • øge din generelle trivsel
  • lære at bryde den onde cirkel af negative og selvkritiske tanker, følelser og adfærd
  • lære at stole på dit eget værd og øge din selvrespekt
  • få energi og mod på livet
  • blive mindre fokuseret på hvad du tror andre mennesker måtte tænke om dig
  • Styrke dine sociale færdigheder
  • Blive mere bevidst om dine styrker og kompetencer


 

Hvorfor behandling i gruppe?

Du møder andre mennesker, som på flere områder har det ligesom dig og som forstår dig. Det skaber trygge og tillidsfulde rammer, hvor du får mod på at arbejde med at styrke dit selvværd.


Metode: 

Kurset bygger på kognitiv og metakognitiv teori, der forskningsmæssigt har dokumenteret god effekt for behandling af lavt selvværd. Samtidig anvender vi teknikker og øvelser fra ACT. 


Hjemmearbejde

Det er vores erfaring, at hvis man vil lykkes med at lave om på sine negative og opgivende tanker og følelser, så er man nødt til at arbejde vedholdende med det. Derfor er der hjemmeopgaver fra gang til gang, der hjælper dig med at holde fokus på processen..


Pris

Forløbet koster 2500 kr. for voksne. Prisen inkluderer 5 ganges gruppeforløb (4  gange med forløbet + 1 opfølgningsgang). 


“Det har været godt at have andre jævnaldrende at tale med. At høre andre, der går igennem det samme, så man føler sig mindre alene.”


- Kursusdeltager


“Det har været utroligt givende. Det har virkelig været en positiv oplevelse at indgå i en gruppedynamik. Jeg har fået endnu flere værktøjer til at kunne arbejde videre med mig selv.”


- Kursusdeltager


“Det har været lærerigt, og jeg har lært meget om både mig selv, men også generelt om lavt selvværd. Det har særligt været rart, at det foregik i en gruppe, fordi man har fundet ud af, at der er andre, der har det ligesom man selv har det."


- Kursusdeltager