Psykologerne på Torvet

Catherina

Autoriseret psykolog - arbejder primært med klienter fra hele landet online og er i Odense én gang om ugen, hvor jeg tager imod klienter.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, og er autoriseret i både Danmark og i Norge. Jeg har flere års erfaring som psykolog med arbejde i den offentlige psykiatri i Danmark og i Norge samt fra det private erhvervsliv, hvor jeg arbejder med undervisning.


Jeg anvender evidensbaserede metoder i min behandling af angstlidelser, depression, stress, traumelidelser, spiseforstyrrelser og eksistentielle udfordringer. De konkrete metoder, jeg anvender i behandlingen afhænger af, hvad der er mest hensigtsmæssigt for netop din problemstilling. Jeg anvender blandt andet metoder inden for kognitiv og metakognitiv terapi, emotionsfokuseret terapi samt traumebehandlingsmetoden EMDR.


Jeg har boet og arbejdet i bl.a. Norge, Australien og Indien, og har derfor også stor erfaring med tematikker såsom kulturchok, integration, langdistanceforhold og ensomhed.

Jeg tilbyder terapi på dansk, norsk og engelsk.


De fleste mennesker vil på et tidspunkt i livet møde udfordringer, som det kan være hensigtsmæssigt at få professionel hjælp til. Når du kommer i behandling hos mig, vil du blive mødt af en oprigtig nysgerrighed på netop dig og din problemstilling samt få nogle konkrete værktøjer, som hurtigt vil hjælpe dig i din aktuelle situation.


Du vil møde en psykolog som både lytter til dig samtidig med, at jeg er optaget af at udfordre de mønstre, der holder dig tilbage fra at leve livet fuldt ud. Min erfaring er, at alle kan få det bedre uafhængigt af hvor store eller små deres problemer er.